Nederland
Fulltime

Operationeel directeur Orbis

Help jij ons de volgende stappen te zetten?

We timmeren al zo’n 17 jaar flink aan de weg. En met succes! We groeien namelijk hard en inmiddels bestaat ons team uit circa 25 groenversnellers die iedere dag vol passie en overgave werken aan het groener kleuren van Nederland.

Groen maakt mensen gelukkig en gezond. Daarom schreeuwt de wereld om uitvoeringskracht op het gebied van natuur, landschap en klimaatadaptatie. Er is veel beleid en budget voor vergroening. Bij Orbis pakken we deze vergroeningskansen vast en laten niet los tot we ze, met onze ruime ervaring en kennis op deze gebieden, vertaald hebben in concrete projecten en resultaten. Zo kleuren we Nederland steeds groener. Niet alleen binnen de lijntjes, maar ook af en toe daarbuiten.

Afgelopen jaren zijn we flink gegroeid en we zijn nog lang niet klaar! Inmiddels werken we vanuit 3 regio’s verspreid over Nederland. Onze ambitie is om komende jaren uit te groeien naar een team van circa 25 groenversnellers per regio. Om deze groei in goede banen te leiden zoeken we een operationeel directeur.

Wat verwachten we van onze operationeel directeur?

Als operationeel directeur geef je samen met onze algemeen directeur Koen vorm aan de groei van ons bedrijf. Samen maken jullie strategische plannen om dit op een verantwoorde manier én in hoog tempo te doen. Jij vertaalt deze strategie door naar operationele plannen.

Je bent operationeel volledig in control en eindverantwoordelijk voor (de doorontwikkeling van) onze werkprocessen, de financiën en personeelszaken (al zeggen wij liever collega’s). Je coacht en ontwikkelt ons team en zorgt dat de collega’s zich volledig kunnen richten op wat ze het liefst doen: projecten opzetten en uitvoeren.

Organiseren zit in je DNA, je staat stevig in je schoenen, bent zacht op de relatie en hard op de inhoud, hebt al eens voor hetere vuren gestaan en zorgt dat je op een doortastende en zelfverzekerde wijze sturing geeft aan ons bedrijf. Je hebt hierbij een volledig interne focus en werkt dus achter de schermen.

We zien diverse kansen om nieuwe diensten toe te voegen aan onze werkvelden. Je brainstormt hierover met Koen en andere collega’s. Je geeft tegengas waar nodig, maar gaat ook vol op het gaspedaal staan om intern zaken te organiseren als we ervoor gaan!

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende (bijvoorbeeld als HR-manager of bedrijfsleider) in teams/organisaties met meer dan 40 medewerkers. Dit bij voorkeur binnen een MKB-onderneming.
  • Ervaring in de advies- en/of groenwereld is een pré.
  • Je staat volledig achter het Manifest en de kernwaarden van Orbis.
  • Je kunt snel schakelen.
  • Je bent duidelijk, besluitvaardig, doortastend en zelfverzekerd.
  • Je kunt verbindingen leggen, zaken daadwerkelijk voor elkaar krijgen en gefundeerde beslissingen nemen.
  • Je bent oplossingsgericht en hebt een uitstekend communicatief vermogen.
  • Je bent proactief, energiek en enthousiast en weet dit over te brengen op collega’s.
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Vanzelfsprekend een beloning passend bij jouw kennis, kunde en ervaring.
  • Een winstdeling.
  • Groene arbeidsvoorwaarden, zoals een persoonlijk groenbudget.
  • Een zeer uitdagende functie waarin je veel verantwoordelijkheid kan (of eigenlijk moet) nemen.
  • De kans om écht bij te dragen aan een groener Nederland!
  • En natuurlijk een team van geweldige collega’s waar je leiding aan mag geven.

Interesse?

Stuur dan je cv en motivatie naar koen@orbis.nl. Voor vragen over deze vacature kun je ook bij Koen terecht op het hiervoor genoemde mailadres of telefonisch via: 06 – 22 22 41 46.

Koen van Hout Directeur-eigenaar

Solliciteer nu

Denk jij “jee da’s echt iets voor mij” (of iets van gelijke strekking) na het lezen van de vacature?
Kom dan maar op met je sollicitatie! En neem de leiding in de vergroeningsmissie van Nederland.

"*" indicates required fields

Drop files here or
Max. file size: 16 MB.